06.08.2013

Walk-in-closet

Hva gjør man når man har så mye skråtak på soverommene i andre etasje at garderobeskap vil ta all plassen i rommene? Da ofres boden!

I andre etasje har vi to soverom, et stort bad og en bod. Planen for andre etasje er at vi skal ha det ene soverommet, mens det andre soverommet skal innredes til en TV-stue/kontor. Takene på soverommene er en del skrå, og det er dermed litt knotete å få til ordentlig garderobeplass. Etter min mening vil garderobeskap ta så mye av rommene at det ville blitt ukoselig og upraktisk. Derfor utnevnte vi, som også de tidligere eierne gjorde, boden til vårt store klesskap. Jeg angrer ikke et sekund! Så romslig og oversiktlig.

Før klærne våre fikk komme inn malte jeg to strøk i taket med sperregrunning, og to strøk med helt vanlig billig hvit maling på veggene. (Trenger ikke være noe Lady Wonderwall i boden akkurat). Nå er det lyst og fint!

Hyller og stenger er kjøpt på IKEA. Genialt system!

Trådkurver er også kjøpt på IKEA. Billige, men absolutt god kvalitet. En får med en supersmart klips som gjør at en kan feste alle seksjonene sammen til én, så står alt stødig. Det følger også med justerbare knotter, slik at det står stødig selv på ujevnt gulv. Smart!

Vi har rene dansegulvet i vårt eget lille gå-inni-skap. Men nå har ikke vi hentet alt av klær enda, da. Det står enda litt hos min mor og far i garasjen. Så det mangler fortsatt litt oppbevaringskurver og diverse annet. Lurer på å skru opp et speil på den ene veggen. Hva er vel et walk-in-closet uten speil?

Ingen kommentarer:

 photo Skjermbilde2013-07-26kl111700.png